Friday, May 20, 2011

Heart.


Tiap kali ada masalah, aku merungut. Permintaan tak dituruti, aku merajuk. Cakap kasar, aku murung. Tak dilayan, rasa kurang kasih sayang. Kena kritik, terus rasa down.

Kadang-kadang aku rasa kurang bernasib baik, kenapalah aku diberi hati yang terlalu 'kecil', rapuh dan senang tersentuh, senang pecah, emo tak tentu pasal.

Tapi dari sudut positif, ia buat aku belajar banyak benda.

Kawan aku cakap, 'sebab dari hati yang kecil lah, kita dapat lihat perkara besar'..

:)

Thursday, May 19, 2011

Keliru

Keliru.
Semua serba tak kena.
Kenapa?

Wednesday, May 18, 2011

Terkejut.

Semalam, aku guna satu aplikasi oleh MOHE yang digunakan untuk semak kelayakan di UMS berdasarkan results SPM and results STPM/Matrikulasi KPM.. Agak terkejut bila tengok nie...



Speechless. :(

Tak dapat laa nak ambik ---------. :(

At last...



At last semua debaran berakhir juga. Lega. Syukur sebab lulus. ehe.



Thanks to Him. :)

Tuesday, May 17, 2011

Debaran lagi..

8.30 pagi. Awal aku bangun hari nie. 18 Mei. Aku biasa bangun pukul 9 or 10 pagi, tapi hari nie, aku tak dapat nak balik lagi ke alam mimpi. Semalam pun susah nak pejamkan mata. Duh, nervous gila, tahap gaban. Sekarang tinggal less than 2 hours lagi. Haihh. I can't wait!! Cepat lahh masa berlalu.. :(

Yummy!


Yummy! It's my favorite 'Nasi Lemak Special' at Restoran Muara..

Monday, May 16, 2011

Debaran.



Macam tak sangka results akan keluar esok. Aku betul2 rasa, hmm, entah lah, tak terkata. Honestly, aku tak berpuas hati dengan apa yang telah aku buat dalam exam lepas, betul2 banyak kesilapan yang aku telah buat.

I don't know. I'm speechless. :(

Just fully rely on Him.

:)