Thursday, December 31, 2009

New year yahhhh.....

Tak sangka aku dah menjejak tahun 2010, cepatnya masa berlalu... Aku plan nak blogging, I mean nak buka blog baru, coz I miss blogging so much. Bila aku buka acc aku kat google, rupa2 nya blog aku belum lagi di delete sepenuhnya...fuhh, tak payah laa aku nak create blog baru, hehe... layouts masih gak yang lama ye, biar lahh, aku malas nak tukar, hehe... Azam tahun baru banyak sangat, tak terkata. Tapi yang pasti, azam tahun lepas belum gak tercapai, hmm, ada hati lagi nak pasang azam baru ye, hampeh. Aku betul2 nak capai azam aku tahun nie, tak nak lahh sekadar cakap je lebih, nanti tak tercapai plak... hehe

Tahun 2009, tahun kedua aku sambut X'mas kat Miri... Lame, lame, lame.. Aku kecewa dengan sambutan Christmas aku tahun nie, :(

'I'm waiting for the real Santa Claus to cheer me up, but where is he?'