Thursday, October 29, 2009

Its over...

Rasa nya berkurun dah aku tak update blog aku, dah berhabuk sesangat dah, haishh... akhir2 nie aku sibuk ngan benda2 yang berfaedah dan tak berapa b'faedah, tak kurang juga dilanda masalah emosi yang tiada berkesudahan, huhu.. Ujian semester 1 baru je selesai, aku betul2 rasa kecewa dengan ujian kali nie.. Honestly, aku tak cukup persediaan, dan macam biasa aku study last minute. Tapi nak menyesal pun tak guna, semuanya dah berlalu. Hari nie, aku balik Miri.. Entah, macam takda mood ja nak balik, tapi aku benci la stay kat pulau nie lama2, boring... Hmmm, takda apa2 yang special, and I miss blogging... Harap2 masih da internet connection kat rumah, then aku nak blogging puas2, ngeee.... Happy holiday sume... :)